У РФ розганяють новий фейк про "радіологічний матеріал для провокацій" у портах Одеської області

У РФ розганяють новий фейк про "радіологічний матеріал для провокацій" у портах Одеської області.

У РФ розганяють новий фейк про "радіологічний матеріал для провокацій" у портах Одеської області. Фото: focus.ua

Події
01 березня 2023 14:23

У МЗС України назвали фейком заяви РФ про "радіологічний матеріал для провокацій" у портах Одеської області. Про це заявив речник МЗС України Олег Ніколенко.

"Не вводьте себе в оману підручником російської пропаганди. Росіяни часто звинувачують інших у тому, що планують самі", - написав Ніколенко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що раніше російське МЗС опублікувало інформацію про те, що в порти Одеської області нібито було доставлено радіоактивні матеріали. 1 березня речник МЗС РФ Марія Захарова заявила, що через порти Одеси та Чорноморська, які задіяні в зерновій угоді, могли доставляти в Україну радіоактивні матеріали. А маркування, за їхньою версією, у "брудної бомби" "англомовне". Причому подібні події, за версією РФ, відбуваються у безпосередній близькості від Придністров'я.

Тим часом Молдова також спростувала інформацію від російських пропагандистів щодо "радіоактивної провокації" з боку України. Вони назвали слова Захарової брехнею та спекуляціями.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах