На Одещині знову активізувалися підлітки через ПВК "Редан"

На Одещині знову активізувалися підлітки через ПВК "Редан".

На Одещині знову активізувалися підлітки через ПВК "Редан". Фото: lviv.media

Події
02 березня 2023 11:45

Увечері 1 березня у місті Ізмаїл Одеської області запобігли черговій масовій бійці за участю підлітків. Про це повідомляє " Думська ".

Так, близько восьмої години копи отримали інформацію, що біля Палацу спорту зібралося близько 30 осіб, які збираються влаштувати бійку поряд із міською Ізмаїльською поліклінікою.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Правоохоронці перевірили соцмережі та встановили, що у "Тік-Ток" оголосили збір шанувальників субкультури "ЧВК Редан" о восьмій вечора біля медустанови. Прибувши на місце, поліцейські знайшли 31 особу, 27 з яких неповнолітні.

Усі підлітки розповіли, що прийшли до поліклініки через оголошений у "Тік-току" збір, але під час перевірки їхніх гаджетів копи не знайшли груп "ЧВК Редан" або їх опонентів - "офніків".

Правоохоронці з'ясували, що організатором збору є 16-річний місцевий мешканець та викликали його матір у відділення. З рештою учасників збору також провели профілактичні бесіди.

Нагадаємо, 27 лютого в Київському районі Одеси поліція також запобігла масовій бійці за участю підлітків, які відносять себе до "ЧВК Редан".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах