В Одесі судитимуть чоловіка, який украв землю на 27 мільйонів

В Одесі судитимуть чоловіка, який украв землю на 27 мільйонів.

В Одесі судитимуть чоловіка, який украв землю на 27 мільйонів. Фото: uc.od.ua

Події
02 березня 2023 17:14

В Одесі судитимуть шахрая, який привласнив земельну ділянку вартістю 27 мільйонів гривень у Приморському районі. Про це розповіли у пресслужбі Нацполіції.

Так, 35-річний чоловік, який зараз зареєстрований у Києві, протягом 2020-2021 років змовився з іншою особою, щоб привласнити землю одеської громади на розі вулиці Мечникова та Ольгіївського узвозу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Протягом зазначеного часу чоловік, матеріали за яким зараз збираються окремо, придбав мале приватне підприємство, основний вид діяльності якого – будівництво житлових та нежитлових приміщень. Він зробив фігуранта власником підприємства та виготовив підроблені документи, які надавали компанії право власності на вказану ділянку.

Уродженець Одеси, використовуючи підроблені папери, подав їх у відповідні реєстраційні органи з метою набуття права власності на землю, і таким чином привласнив майно.

Фігуранту висунули звинувачення в частині четвертій статті 190 (шахрайство, вчинене за попередньою змовою групою осіб в особливо великих розмірах) та в частині другій статті 28, частини четвертої статті 358 (використання завідомо підроблених документів, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Обвинувальний акт направив до суду. Чоловіку загрожує до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна. Землю вже повернули у власність держави.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах