Перші весняні вихідні: яка погода буде в Одесі

Перші весняні вихідні: яка погода буде у Одесі.

Перші весняні вихідні: яка погода буде у Одесі. Фото: facebook.com/igor.belov.7587

Події
03 березня 2023 12:12

Наступними вихідними, 4 та 5 березня, в Одесі буде тепла весняна погода. Про це повідомляє Гідрометцентр Чорного та Азовського морів.

Так, 4 березня в Одесі буде хмарно із проясненнями. Без опадів. Вітер західний, 7-12 метрів за секунду. Температура вночі становитиме 0-2°С тепла, вдень підніметься до 7-9°С тепла. На дорогах області вночі та вранці місцями можлива серпанок, видимість один-два кілометри.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

5 березня в Одесі також буде хмарно із проясненнями. Без опадів. Вітер північно-західний, 9-14 метрів за секунду. Температура вночі становитиме від 2° морозу до 3° тепла, вдень підніметься до 6-11° тепла.

Нагадаємо, що в третій місяць року на українців чекають 8 вихідних днів і 23 робітники. На жаль, додаткових вихідних з нагоди державних свят у березні не передбачено через повномасштабну війну. З тієї ж причини не скорочуватиме на 1 годину робочий графік у передсвятковий день.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах