На Одещині шість ухилістів у причепі фури намагалися виїхати до Молдови

На Одещині шість ухилістів у причепі фури намагалися виїхати до Молдови - фото

На Одещині шість ухилістів у причепі фури намагалися виїхати до Молдови - фото

Події
03 березня 2023 14:57

На Одещині шість ухилістів намагалися виїхати до Молдови у причепі фури. Ціна такої "подорожі" коштувала від 4000 до 4500 доларів США з особи. Про це повідомили у пресслужбі Держприкордонслужби України.

Так, чоловіки звернулися до таких "перевізників", які тримали закритий телеграм-канал. Ухилісти отримали вказівку прибути до Одеси та надалі сховатися у причепі вантажного автомобіля MAN.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Увечері 2 березня поїздку зірвали оперативники Білгород-Дністровського та Подільського прикордонних загонів. Їх зупинили на транзитній ділянці автодороги "Одеса-Рені" біля пункту пропуску "Паланка".

За кермом машини перебував чоловік 1994 року народження. Його пасажирами виявились жителі Одеської, Донецької та Херсонської області.

За фактом відкрили кримінальне провадження за частиною третьою статті 332 Кримінального кодексу України "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах