Облрада просить перевірити начальника патрульної поліції Одеської області

Облрада просить перевірити начальника патрульної поліції на Одещині.

Облрада просить перевірити начальника патрульної поліції на Одещині. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
03 березня 2023 17:11

Одеська облрада просить перевірити начальника патрульної поліції Дмитра Хмарука на відповідність посаді. За таке рішення проголосували 52 депутати. Про це стало відомо на сьогоднішній сесії.

Так, депутати обласної ради звернулися до МВС та керівництва Національної поліції. Вони вважають, що Дмитро Хмарук не виконує тих завдань та функцій, які покладає на нього закон.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За версією депутатів, патрульна поліція під керівництвом Хмарука не реагує на правопорушення, ігнорує відповідні звернення до місцевих органів державної влади та місцевого самоврядування.

Окрему увагу звернули на скупчення вантажівок на Хаджибейській дорозі, що прискорює руйнування однойменної греблі та на завантаженість Іванівського шляхопроводу, яка також знаходиться на межі руйнування.

У зверненні також йдеться, що до депутатів обласної ради надходять численні скарги на відсутність професійно-моральної поведінки працівників патрульної поліції під час спілкування з водіями, перевищення ними повноважень та порушення закону.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах