Зниклу дівчину з Одеської області знайшли на вокзалі

Зниклу дівчину з Одеської області знайшли на вокзалі.

Зниклу дівчину з Одеської області знайшли на вокзалі. Фото: pixabay.com

Події
06 березня 2023 15:23

Поліція знайшла 14-річну дівчину з міста Подільськ Одеської області, яка 1 березня увечері пішла та зникла. Про це повідомили у пресслужбі ГУНП Одеської області.

Так, у поліцію про зникнення повідомив дядько. Племінниця пішла з дому після побутового конфлікту з дідусем та бабусею, які є її опікунами.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Пошуки дівчини ювенальні поліцейські розпочали з опитувань її шкільних друзів, перегляду сторінок у соціальних мережах та патрулювання місць відпочинку молоді. Орієнтування з прикметами зниклої школярки розіслали до всіх територіальних підрозділів поліції Одеської області.

Крім того, поліцейські встановили, що мати дівчинки, яка позбавлена батьківських прав, зараз живе в Івано-Франківській області, тому не виключали варіант, що дитина поїде до неї. Тож поліцейські вирушили на місцевий залізничний вокзал, де знайшли дівчинку перед посадкою на потяг. Але додому вона повертатись не захотіла.

Дівчинку тимчасово помістили до лікувального закладу, подальшу долю дитини вирішать органи опіки та піклування. Щодо опікуна дитини поліцейські склали адміністративний протокол.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах