На Одещині жінка отруїлася консервованими грибами

На Одещині жінка отруїлася консервованими грибами.

На Одещині жінка отруїлася консервованими грибами. Фото: facebook.com/EMD103Odessa

Події
07 березня 2023 14:08

На Одещині молода жінка отруїлася консервованими грибами, які, за її словами, купила на ринку. Про це повідомили у пресслужбі Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Так, жінка з'їла консерву і за кілька годин відчула симптоми отруєння. Коли стан погіршився, вона викликала швидку допомогу

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Нагадуємо всім про небезпеку вживання в їжу дикорослих грибів та грибів невідомого походження. Вибираючи такі продукти, віддавайте перевагу торговим мережам, які відповідають за якість та безпеку товару", – сказано у повідомленні.

Нагадаємо, що 11-місячна дитина отруїлася щурою отрутою у Великій Михайлівці Одеської області. Малюка госпіталізували до Велико-Михайлівської ЦРЛ у задовільному стані.

Також медики розповіли про другий випадок дитячого отруєння. 13-річний хлопець із Одеси вчинив спробу самогубства. З гострим передозуванням гіпотензивними препаратами його доставили до Одеської обласної дитячої клінічної лікарні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах