У районі Бахмута загинув 29-річний захисник України з Одеської області

У районі Бахмута загинув 29-річний захисник з Одеської області.

У районі Бахмута загинув 29-річний захисник з Одеської області. Фото: facebook.com/pavlivska.silskarada.5

Події
11 березня 2023 11:33

4 березня під час виконання бойового завдання у районі Бахмута загинув 29-річний захисник України Михайло Павлов. Про це повідомили у пресслужбі Павлівської громади.

"На жаль, Україна втратила ще одного патріота і свого захисника. Гірко, що сьогодні кращі з кращих віддають життя заради того, щоб ми мали мирне небо над головою. Нехай добрий, світлий спомин про загиблого захисника назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, усіх, хто знав його, любив та шанував", – йдеться у повідомленні громади.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Прощання з бійцем відбудеться 11 березня о 12:00 за адресою: село Павлівка, вулиця Центральна, 199. Жителів села Павлівка просять створити об 11:00 живий коридор, аби вшанувати пам'ять загиблого Героя.

Нагадаємо, 10 березня в Одесі попрощалися зі снайпером Тимофієм Гольцером та морпіхом Олексієм Смоліним, які загинули під час оборони Донецької області.

Також Vgorode повідомляв про те, що 11 березня на Одещині попрощаються з 30-річним військовим Владиславом Неізвєстних, який загинув під час виконання бойового завдання в районі Бахмута.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за Україну!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах