В Одесі запрацювала нова Державна кваліфікаційна комісія моряків

В Одесі розпочала роботу нова Державна кваліфікаційна комісія моряків.

В Одесі розпочала роботу нова Державна кваліфікаційна комісія моряків. Фото ілюстративне: depositphotos.com

Події
12 березня 2023 17:40

В Одесі у складі Адміністрації судноплавства запрацювала нова Державна кваліфікаційна комісія моряків. Про це повідомили у пресслужбі Міністерства інфраструктури України.

Ця комісія розглядатиме заяви моряків, ухвалюватиме рішення щодо підтвердження компетенцій, а також проводитиме тестування за міжнародно визнаною системою CES 6.0.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

CES-тестування проходитиме у присутності членів Державної кваліфікаційної комісії. Після завершення тестування студент зможе одразу дізнатися про свій результат. Оформлення сертифікатів та результатів здійснюватиметься в автоматичному режимі. Це допоможе уникнути зовнішнього впливу та корупційних ризиків.

У відомстві нагадали, що для законного отримання кваліфікаційних документів необхідно звертатися до Адміністрації судноплавства чи Моррічсервісу.

Надалі у моряків з'явиться можливість подавати заявки дистанційно, зокрема отримувати послуги у сфері дипломування через портал "Дія".

Повний перезапуск складу та функціоналу Державної кваліфікаційної комісії моряків є однією з вимог нової процедури підготовки та дипломування моряків, що регламентується постановою Уряду від 30 грудня 2022 року №1499.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах