На Одещині попрощалися з 33-річним військовим, який загинув у боях за Донецьку область

На Одещині попрощалися з 33-річним військовим, який загинув у боях за Донецьку область.

На Одещині попрощалися з 33-річним військовим, який загинув у боях за Донецьку область. Фото: facebook.com/bilgoroddnistrovskaRDA

Події
12 березня 2023 19:06

11 березня у селі Миколаївка Сергіївської селищної громади попрощалися із 33-річним солдатом Станіславом Грищенком. Про це повідомили у пресслужбі Білгород-Дністровської районної державної адміністрації.

Життя захисника України обірвалося 3 березня. Поблизу населеного пункту Дубово-Василівка Донецької області він отримав несумісні із життям поранення.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Нагадаємо, 10 березня у місті Березівка Одеської області попрощалися з 36-річним бійцем Андрієм Пастушенком, який загинув під час виконання бойового завдання поблизу села Опитне Донецької області, а в Одесі проводили в останню путь снайпера Тимофія Гольцера та морпіха Олексія Смоліна.

Також ми повідомляли про те, що 4 березня під час виконання бойового завдання у районі Бахмута загинув 29-річний захисник України Михайло Павлов. Прощання з бійцем відбулося 11 березня у селі Павлівка.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за Україну!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах