На Одещині спіймали чоловіків, які намагалися втекти за кордон

На Одещині спіймали чоловіків, які намагалися втекти за кордон.

На Одещині спіймали чоловіків, які намагалися втекти за кордон. Фото: facebook.com/podilskzagin

Події
13 березня 2023 15:16

На Одещині зловили чоловіків, які незаконно намагалися втекти за кордон, аби ухилитися від служби. Про це повідомляє пресслужба Подільського прикордонного загону.

Правопорушників затримали прикордонники.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, на околиці села Комарівка вони зупинили автомобіль, яким їхав місцевий мешканець. У машині перебували четверо громадян України, зокрема мешканці Донецької та Дніпровської областей, які планували незаконно виїхати до Молдови.

Правоохоронці встановили, що чоловіки, щоби потрапити за кордон, через інтернет зв'язалися з мешканцем прикордоння. За свої послуги організатор просив із кожного 4500 доларів. Із прибуттям до м. Одеси "мандрівники" приміським потягом дісталися прикордоння, де їх зустріли організатори на автомобілі, яким і вирушили до кордону.

Наразі прикордонники направили до Нацполіції повідомлення про ознаки кримінальних правопорушень, передбачених статтею 332 КК України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) та статті 336 КК України (Ухилення від призову на військову службу).

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах