Через милостиню: в Одесі 22-річний хлопець до смерті вдарив чоловіка в магазині, через що він помер

Через милостиню: в Одесі 22-річний хлопець на смерть ударив чоловіка в магазині, через що він помер.

Через милостиню: в Одесі 22-річний хлопець на смерть ударив чоловіка в магазині, через що він помер. Фото: unian.net

Події
13 березня 2023 15:45

В Одесі поліцейські затримали 22-річного хлопця за підозрою у навмисному заподіянні тілесних ушкоджень мешканцю Арциза, які спричинили смерть. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Одеської області.

Інцидент стався 12 березня у магазині на вулиці Розумовській. Зловмисник ударив незнайомця кулаком у обличчя. Не втримавшись на ногах, чоловік упав і знепритомнів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Правопорушник зателефонував спецлінією "103" і пішов, проте медики, які прибули за викликом, констатували смерть потерпілого. Правоохоронці оперативно встановили особу нападника та затримали його. Молодий чоловік пояснив, що вдарив чоловіка, бо той нібито дорікнув йому за відмову подати милостиню.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру в умисному завданні тяжкого тілесного ушкодження, яке спричинило смерть потерпілого. Йому загрожує в'язниця терміном від семи до десяти років. Поліцейські помістили підозрюваного в ізолятор тимчасового тримання і зараз клопотають про застосування щодо нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах