В одеського активіста в авто знайшли арсенал боєприпасів: що відомо

В одеського активіста в авто знайшли арсенал боєприпасів: що відомо.

В одеського активіста в авто знайшли арсенал боєприпасів: що відомо. Фото: vesti.ua

Події
14 березня 2023 15:04

У відомого одеського активіста Дем'яна Ганула в автомобілі виявили арсенал боєприпасів. Йдеться про позашляховик Cadillac Escalade на єврономерах.

Так, з авто вилучили три осколкові боєприпаси "ВОГ", гранату РГД-5, 30 патронів калібру 5,45 міліметрів та бронежилет. Весь арсенал направили на експертизу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Ганула, авто йому віддали військовослужбовці для ремонту.

«Насправді, вчора я переганяв автомобіль, що належить одній із військових частин на СТО, він два тижні чекав на ремонт роздатки, а я цей час збирав кошти на його ремонт. Розіграш картини із зображенням генерала Залужного закрив збір. І я без задньої думки поїхав на СТО. Після прибуття мене зупинив патруль, причина – відсутність українського номеру. Я чемно пояснив ситуацію: автомобіль належить військовим, я його везу ремонтувати, попросив зрозуміти, адже автомобіль реально брав участь у війні, і зараз потребує ремонту, щоби продовжити захищати землю. Також надав американський технічний паспорт. Патрульні були налаштовані категорично, розпочали обшук, знайшли предмети, схожі на патрони та гранати. Потім на місце з'їхалися усі поліцейські світу.

Я ще раз уже публічно наголошую: авто військових, тому є докази, які надано правоохоронцям. Розвивати тему, чому у військових в авто речі, схожі на БК – дурне заняття. Або також чому я займаюся ремонтом авто, тому що цим не займаєтеся ви.

І так, на завершення, влітку минулого року, я своїм авто від одних хлопців іншим віз так потрібну їм БК, з Миколаєва безпосередньо до лінії розмежування. Я тоді ризикував не лише загинути, виявляється, за допомогу війську міг отримати "дякую" від поліції», – заявив Ганул.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах