Біля Горсаду з'явився новий котомурал на честь канадського музиканта

Біля Горсаду з'явився новий котомурал на честь канадського музиканта.

Біля Горсаду з'явився новий котомурал на честь канадського музиканта.

Події
15 березня 2023 08:32

На перехресті вулиця Преображенської та Пастера в Одесі з'явився новий патріотичний котик від художників LBWS_168. На ньому зображено кларнет та напис МілКіт. Це – художнє зображення канадського кларнетиста Юліана Мілкіса, який приїжджає до Одеси з концертами. Про появу кота-патріота повідомив сам музикант.

Мурал зображено на трансформаторі у Міськсаду.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як виявилося, Мілкіс познайомився з Ігорем Матроскіним із студії LBWS_168. Він обіцяв допомогти одеським художникам збирати кошти на фарбу для автомобілів, які купують волонтери та відправляють на фронт. Крім того, планується зробити шеврони, наклейки та магніти МілКіт, які Мілкіс даруватиме всім, хто жертвуватиме кошти на фарбу.

Музикант також зазначив, що був фанатом цих котів задовго до того, як "завів свого".

Біля Горсаду з'явився новий котомурал на честь канадського музикантаБіля Горсаду з'явився новий котомурал на честь канадського музиканта

Зазначимо, що Юліан народився в Одесі. Його батьки закінчили школу Столярського та консерваторію. в Одесі Але через два місяці після народження Юліана виїхали до Росії. До Одеси регулярно приїжджали влітку. Потім сім'я емігрувала до Канади, але Мілкіс продовжував приїжджати сюди вже з концертами до Філармонії та на фестивалі.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах