В Одесі двічі сталося пограбування в авто: серед злодіїв 18-річна дівчина

В Одесі двічі сталося пограбування в авто: серед злодіїв 18-річна дівчина.

В Одесі двічі сталося пограбування в авто: серед злодіїв 18-річна дівчина. Фото: od.npu.gov.ua

Події
15 березня 2023 14:59

В Одесі повідомили про два випадки пограбувань в автомобілях останнім часом. Про це розповіли у пресслужбі Нацполіції Одеської області.

Так, 18-річна одеситка викликала таксі і дорогою до пункту призначення попросила у водія 700 гривень готівкою, пообіцявши повернути йому цю суму переказом на банківський рахунок. Коли ж чоловік дав незнайомці не лише гроші, а й свій мобільний телефон для транзакції, вона попросила зупинити автомобіль, вийшла та почала тікати.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Таксист спробував самостійно наздогнати дівчину, проте, коли вона зникла з поля зору, звернувся із заявою до поліції. Наступного дня поліцейські розшукали зловмисницю. Як речовий доказ вони вилучили у фігурантки гаджет таксиста, а ось його гроші вона витратила.

З'ясувалося, що одеситка має судимість за шахрайство. Цього разу слідчі повідомили їй про підозру в пограбуванні, скоєному повторно в період воєнного стану. Наразі їй загрожує до десяти років позбавлення волі. На час проведення досудового розслідування суд поклав підозрювану під варту.

Також в Одесі затримали групу осіб за підозрою у крадіжці майна з автомобіля. Уродженець Березовського району та іноземець у віці 32-х років – розбили скло у чужому авто та викрали з нього ноутбук та валюту.

Грабіжники знали про спосіб життя потерпілого та наявність у нього грошей. 13 березня ввечері, вистеживши одесита на вулиці Івана Франка, зловмисники дочекалися, коли той зайде до магазину, а потім проникли до його автомобіля, пошкодивши скло, та викрали звідти рюкзак із ноутбуком та 800 доларами США. З чужим майном з місця скоєння злочину правопорушники втекли на своєму автомобілі, проте правоохоронці затримали їх "гарячими слідами" на Люстдорфській дорозі. Як речові докази поліцейські вилучили у них майно потерпілого.

Слідчі повідомили фігурантів про підозру. Йдеться про крадіжку, поєднану з проникненням у сховище, скоєної за попередньою змовою групою осіб за умов воєнного стану. Їм загрожує від п'яти до восьми років ув'язнення. Підозрюваних поліцейські помістили до ізолятора тимчасового тримання.

  • В Одесі двічі сталося пограбування в авто: серед злодіїв 18-річна дівчина фото
  • В Одесі двічі сталося пограбування в авто: серед злодіїв 18-річна дівчина фото 1
  • В Одесі двічі сталося пограбування в авто: серед злодіїв 18-річна дівчина фото 2

В Одесі двічі сталося пограбування в авто: серед злодіїв 18-річна дівчина фото

Усі фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах