Під Бахмутом загинув спортсмен із Одеської області Роман Скрипнюк

Під Бахмутом загинув спортсмен із Одеської області Роман Скрипнюк.

Під Бахмутом загинув спортсмен із Одеської області Роман Скрипнюк. Фото: oofa.com.ua

Події
16 березня 2023 10:00

Захищаючи Україну від російського загарбника, віддав своє життя футболіст та мешканець села Молодіжне (Великодолинська громада, Одеська область) – 30-річний Скрипнюк Роман Вадимович. Про це повідомляє Одеська обласна футбольна асоціація.

Спортсмен загинув у березні у боях під Бахмутом.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Роман був вихованцем місцевого футбольного клубу "Бастіон", який змагався у Другій лізі чемпіонату України.

У юнацькі роки Скрипнюк брав участь як у чемпіонатах Одеської області, так і у всеукраїнських турнірах. Після цього пройшов термінову службу в армії. Повернувшись додому після служби, Роман продовжував захищати кольори місцевих футбольних клубів. Брав участь у чемпіонатах Чорноморська та Одеси, першості Одеської області та районних змаганнях.

За минулі роки Скрипнюк встиг пограти за цілу низку команд із півдня України. Це ФК "Чорноморськ", "Затока" (Білгород-Дністровський), "Трофимовець" (Молодіжне), "Інтер" (Мала Долина), "Люксор" (Барабой), "Efes" (Чорноморськ).

Останнім клубом Романа був ФК ТБТ (ТрансБалкТермінал) – лідер відкритого чемпіонату Чорноморська з футзалу сезону-2022/23.

Роман не міг сидіти вдома, коли почалося повномасштабне вторгнення Росії, оскільки мав досвід служби в армії. З першого дня війни футболіст пішов добровольцем на фронт. За минулий рік виконував найскладніші завдання.

Прощання з Романом Скрипнюком відбулося у середу, 15 березня 2023 року об 11:00 у Чорноморську у Свято-Миколаївському храмі. Поховали Героя на цвинтарі у селі Молодіжне. У Романа залишилася родина – дружина Ольга та двоє дітей.

Під Бахмутом загинув спортсмен із Одеської області Роман Скрипнюк.Під Бахмутом загинув спортсмен із Одеської області Роман Скрипнюк. Фото: oofa.com.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах