У Дюківському парку чоловік продав гранату

У Дюківському парку чоловік продав гранату.

У Дюківському парку чоловік продав гранату. Фото: od.npu.gov.ua

Події
16 березня 2023 12:38

Щонайменше три роки позбавлення волі загрожує 30-річному одеситу, який у Дюківському парку збув небезпечний бойовий припас із запалом за тисячу гривень. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Одеської області.

Поліцейські разом із фахівцями-вибухотехніками вилучили з місця події корпус ручної гранати "Ф-1" і запал типу "УЗРГМ", які, за попередніми висновками, у конструктивному поєднанні відносяться до категорії бойових припасів. Наразі незаконний предмет у встановленому порядку направили на дослідження.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як з'ясувалося, фігурант раніше відбував покарання за майнові злочини. Слідчі повідомили йому про підозру у придбанні, зберіганні, носінні та збуті бойового запасу без передбаченого законом дозволу. Це правопорушення кваліфікується в частині першій статті 263 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Наразі поліцейські помістили підозрюваного в ізолятор тимчасового тримання і клопотають у суді про застосування щодо нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Під час досудового розслідування поліцейські встановлюватимуть походження гранати.

У Дюківському парку чоловік продав гранату.У Дюківському парку чоловік продав гранату. Фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах