У мережі розповсюджують інформацію про маніяка-педофіла з Одеської області: що відомо

У мережі розповсюджують інформацію про маніяка-педофіла з Одеської області: що відомо.

У мережі розповсюджують інформацію про маніяка-педофіла з Одеської області: що відомо. Фото: uploads.knightlab.com

Події
16 березня 2023 15:15

Мама 12-річної дівчинки із села Мирне Одеської області звинувачує односельця у спробі зґвалтувати її дитину. Про це повідомляє Біляївка. City.

Так, 12 березня в одеських групах у Viber та спільнотах у telegram мешканці почали поширювати інформацію про педофіла, який у селі Мирне намагався задушити та зґвалтувати дівчинку. Він мешкає у цьому селі, але сам родом із села Маяки. Мешканці його затримали, передали поліції, але правоохоронці його майже одразу відпустили. Це викликало хвилю обурення у громадськості. Мама потерпілої дівчинки розповіла усі деталі ситуації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У мережі розповсюджують інформацію про маніяка-педофіла з Одеської області: що відомо.У мережі розповсюджують інформацію про маніяка-педофіла з Одеської області: що відомо. Фото: t.me/kurs_odessa

За словами матері постраждалої дівчинки Марини, інцидент стався 8 березня. Цього дня вона із чоловіком були на роботі. Про все, що відбувалося, розповіли дівчинка та очевидці.

Того дня її 12-річна дочка та ще дві подружки пішли грати на кінець вулиці, де в них облаштовано спеціальне місце. Неподалік також знаходилися два 16-річні знайомі хлопці.

Через деякий час діти побачили, що через паркан підприємства, яке в селі називають "декоративні культури", перескочила людина, одягнена у військову форму. Він почав кричати на них. Дівчатка злякалися і почали тікати, але він наздогнав одну з них (Марину – Ред.), схопив за каптур і почав тягнути її у бік занедбаних будівель підприємства. Він ударив її головою об кам'яний паркан, але вона не знепритомніла.

Подружки, які були з дівчинкою, одразу повідомили про все одного з хлопців, які були поряд. Він наздогнав чоловіка і сказав відпустити дівчинку. Але той відмовився і вдарив хлопця по обличчю, ногам, продовживши тягнути дівчину на територію занедбаних будинків.

Юнак одразу зателефонував батькові, діти покликали інших людей. Дівчинку почали шукати.

Чоловік, як розповіла батькам дівчинка, тяг її за волосся, за шию, кричати не давав, закривав рота, носа, намагався душити, казав, що вб'є, зґвалтує. Біля покинутих гаражів біля підприємства він повалив її на землю. Він встиг з себе зняти штани, труси і намагався зняти одяг з дівчинки, але вона чинила опір.

У цей час неподалік були місцеві жителі, які збирали хмиз. Вони почули звуки та пішли на них. Коли чоловік побачив, що хтось підходить, то одягнувся і, перескочивши через паркан, почав тікати. Але люди, які шукали дівчинку, побачили його та наздогнали. а місце викликали старосту села, поліцію та швидку допомогу. Злочинець був у нетверезому стані.

Марину забрали до лікарні, її оглянули. Потім поліція взяла свідчення у неї та свідків. Батько дівчинки написав заяву. Але того ж дня затриманого відпустили додому. Батьки отримали витяг з ЄРДР (реєстру досудових розслідувань), в якому йдеться про завдання тілесних ушкоджень, але ні слова про спробу зґвалтування. Хоча дочка давала свідчення про це. Тож 10 березня мати постраждалої написала ще одну заяву. Але виписки ми ще не бачили.

Щоб оприлюднити цю ситуацію, батьки почали поширювати інформацію у всіх групах, щоб застерегти людей.

За словами мами, дочка зараз поступово приходить у норму і приходить до тями від пережитого. Водночас батьки розуміють, що потрібна буде допомога психолога.

За інформацією видання " Альтернатива ", йдеться про 28-річного прикордонника, який раніше вже мав проблеми із законом. 8 березня він був у відпустці.

Що кажуть у поліції

У поліції підтвердили інформацію про цей інцидент і повідомили, що ведеться слідство, але його хід не можна розголошувати. Але як тільки інформацію опрацюють, про всі деталі повідомлять згодом. Також нагадали про презумпцію невинності.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах