В Одеській області за 35 мільйонів гривень продають винний завод

В Одеській області за 35 мільйонів гривень продають винний завод.

В Одеській області за 35 мільйонів гривень продають винний завод. Фото: privatization.gov.ua

Події
18 березня 2023 12:08

В Одеській області виставили на приватизацію Ізмаїльський винзавод. Про це повідомили у пресслужбі Фонду державного майна України.

Так, продають виноградне сховище, цех переробки винограду, цехи розливу, цех виготовлення шампанських вин, склад готової продукції, виставковий комплекс та адміністративні будівлі. Загальна площа цих приміщень перевищує 27 тисяч квадратних метрів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Стартова ціна об'єкту становить 35 мільйонів 739,8 тисячі гривень. Аукціон відбудеться 11 квітня.

Майбутній власник винзаводу повинен протягом шести місяців від дати переходу права власності на об'єкт приватизації погасити борги підприємства із заробітних плат, а також не має права раніше, ніж через півроку після купівлі заводу, звільняти працівників підприємства.

"Винзавод у місті Ізмаїл заснований у 1949 році. Тут можна виробляти високоякісні вина та алкогольні напої, а кліматичні умови на півдні України можна порівняти з найкращими виноробними регіонами Європи – Міжнародна організація виноградарства і виноробства зіставляла цю географічну зону з Бордо, Тосканою і Ріохою. Серед переваг заводу – повний цикл виробництва продукції – від лози до бокала", – зазначили у Фонді державного майна.

Нагадаємо, на початку лютого прокуратура повернула у державну власність санаторій "Куяльник". У суді прокурор довів, що підприємство незаконно оформило право власності на приміщення санаторію площею понад 100 тисяч квадратних метрів.

Також ми повідомляли про те, що на Одещині виставили на аукціон Білгород-Дністровський морський торговельний порт.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах