Одесити та мешканці області можуть сьогодні почути вибух: причина

Одесити та мешканці області можуть сьогодні почути вибух: причина.

Одесити та мешканці області можуть сьогодні почути вибух: причина. Фото: create.vista

Події
19 березня 2023 09:40

Сьогодні, 19 березня, одесити та мешканці Одеської області можуть почути вибух, оскільки фахівці ДСНС проводитимуть контрольоване знищення боєприпасу часів Другої світової війни. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Підірвати планують артилерійський снаряд 75-міліметрового калібру. Цей боєприпас виявили за межами села Павлівка Степанівської територіальної громади Роздільнянського району.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Нагадаємо, 16 лютого після потужного шторму, який вирував у морі кілька днів поспіль, до берегів Одеської області винесло зірвану із кріплення міну. Транспортувати вибуховий боєприпас було небезпечно, тому спеціальна група розмінування угруповання різнорідних сил ВМС ЗС України знищила його на місці.

У ранковому зверненні 19 березня речник Одеської ОВА Сергій Братчук підкреслив, що мінно-вибухова небезпека в Одесі й Одеській області залишається на високому рівні. Варто утриматися від прогулянок узбережжям, а також у жодному разі не брати до рук підозрілі та незнайомі предмети.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах