На Одещині через обвал стіни загинув чоловік

На Одещині через обвал стіни загинув чоловік.

На Одещині через обвал стіни загинув чоловік. Фото ілюстративне: volynnews.com

Події
19 березня 2023 12:35

18 березня на вулиці Центральній у селищі міського типу Березине Болградського району Одеської області 67-річний чоловік загинув внаслідок обвалу стіни. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Рятувальники повідомили, що стіна обрушилася через те, що чоловік намагався демонтувати цеглу. Тіло загиблого витягли з-під завалів представники ДСНС.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Протягом доби рятувальники гасили в Одеському регіоні дев'ять пожеж, шість із яких спалахнули в нашому місті.

Увечері 18 березня на вулиці Лугова у селі Олександрівка сталася резонансна пожежа. Повідомлення про займання надійшло до Служби порятунку о 19:49. Прибувши на місце, рятувальники виявили, що горить прибудована до приватного житлового будинку надвірна споруда. О 20:17 пожежу локалізували, а о 20:55 – повністю ліквідували на площі сто квадратних метрів. На щастя, обійшлося без загиблих та постраждалих. Від ДСНС на гасіння полум'я виїжджали три одиниці пожежної техніки та десять рятувальників.

Минулої доби рятувальники двічі надавали допомогу "102": в Одесі на проспекті Академіка Глушка та в Подільську на вулиці Шкільна вони відчинили двері квартир.

На вулиці Космонавтів в Одесі представники ДСНС підняли з підлоги чоловіка, який упав і не міг самостійно підвестися.

Не обійшлося й без виявлення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни. За межами села Павлівка Роздільнянського району виявили артснаряд 75-міліметрового калібру. Вилучити та знищити небезпечну знахідку піротехніки ДСНС планують сьогодні.

Надзвичайних ситуацій протягом минулої доби в нашому регіоні не було. На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів підрозділи ДСНС не залучалися.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах