На фронті загинув мешканець Одеської області Іван Сотник

На фронті загинув мешканець Одеської області Іван Сотник.

На фронті загинув мешканець Одеської області Іван Сотник. Фото: interfax.com.ua

Події
20 березня 2023 17:22

11 березня, під час виконання бойового завдання, загинув 50-річний командир взводу групи інженерного забезпечення військової частини А0281, старший лейтенант Збройних сил України та мешканець міста Южний на Одещині Іван Іванович Сотник. Про це повідомляє пресслужба міської ради Южного.

Захисника призвали до військової служби 5 жовтня 2022 року. Він загинув поблизу населеного пункту Кремінна Сєвєродонецького району Луганської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Прощання з героєм відбудеться 22 березня 2023 року о 10:00 біля пам'ятника Героям Небесної сотні по вулиці Хіміків у місті Південний.

22 березня у громаді оголосили День жалоби. На знак скорботи місцевих жителів просять приспустити Державний Прапор України на будинках та спорудах громади. О 10:00 загиблого військовослужбовця вшановуватимуть хвилиною мовчання. Усіх мешканців громади просять приєднатися до жалобної церемонії прощанням із захисником України.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за Україну!

На фронті загинув мешканець Одеської області Іван Сотник.На фронті загинув мешканець Одеської області Іван Сотник. Фото: interfax.com.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах