На селищі Котовського чоловік вчинив стрілянину

На селищі Котовського чоловік учинив стрілянину.

На селищі Котовського чоловік учинив стрілянину. Фото: od.npu.gov.ua

Події
20 березня 2023 16:41

Чоловіка, який вчинив стрілянину у Суворовському районі Одеси, затримали за підозрою у розбійному нападі. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції на Одещині.

Зловмисник намагався забрати гроші у місцевого жителя, погрожуючи йому пістолетом. Внаслідок пригоди ніхто не постраждав. За скоєне фігуранту загрожує щонайменше вісім років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Інцидент стався у під'їзді багатоповерхівки на вулиці Давида Ойстраха в ніч із п'ятниці на суботу. Чоловік зустрів одесита, який повертався додому, і під загрозою зброї почав вимагати гроші. Чоловік вступив у бій зі зловмисником, під час якого той кілька разів вистрілив у його бік. На щастя, ніхто не постраждав.

Про те, що сталося, у поліцію повідомила дружина потерпілого.

Прибувши на виклик, правоохоронці вилучили пістолет у 35-річного правопорушника, а його самого затримали у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Чоловік був судимий за заподіяння тяжких тілесних ушкоджень.

Зброю поліцейські направили на експертне дослідження, яке встановить його походження.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у розбійному нападі. Чоловікові загрожує в'язниця терміном від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна. Підозрюваному обрали запобіжний захід – утримання під вартою.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах