В Одесі намалювали графіті з п'яним Медведєвим

В Одесі намалювали графіті із п'яним Медведєвим.

В Одесі намалювали графіті із п'яним Медведєвим. Фото: instagram.com/lugovtsovvadim

Події
21 березня 2023 14:48

На 14-й станції Фонтану в Одесі з'явився новий мурал, присвячений екс-президенту РФ Володимиру Медведєву. Портрет українофобу намалював художник та дизайнер Вадим Луговцев.

Він зобразив Медведєва на стіні громадського туалету на пляжі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Він запам'ятався найчастішим вживанням алкоголю, тому на малюнку він саме в такому амплуа.
"Робота називається: "Димон, бухай!". Альтернативна назва: "Вівтар російського світу". Тепер у ватників, що живуть в Одесі, з'явилося місце, куди можна прийти і поскаржитися на "київський режим", - розповів Луговцев.

В Одесі намалювали графіті із п'яним Медведєвим.В Одесі намалювали графіті із п'яним Медведєвим. Фото: instagram.com/lugovtsovvadim

В Одесі намалювали графіті із п'яним Медведєвим.В Одесі намалювали графіті із п'яним Медведєвим. Фото: instagram.com/lugovtsovvadim

Нагадаємо, що раніше на 16-й станції Фонтану в Одесі з'явився новий мурал, присвячений головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному. Малюнок з'явився на стіні занедбаного будинку. На ньому зображено самого Залужного на тлі квітів державного прапора.

А ще наприкінці 2022 року на тому ж місці з'явився мурал, присвячений почесному громадянину міста та великому другові України Борису Джонсону.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах