Одеситка виграла турнір з міжнародних шашок

Одеситка виграла турнір з міжнародних шашок.

Одеситка виграла турнір з міжнародних шашок. Фото: odessa.online

Події
22 березня 2023 16:11

Одеситка Вікторія Мотричко виграла турнір з міжнародних шашок серед жінок та чоловіків. Про це повідомляє Оdessa.online.

Так, спортсменка виступила на міжнародному турнірі з міжнародних шашок (шашки-100), який проходив у Вероні (XXVI Cup City of Verona).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Участь у Кубку Верони брали як жінки, так і чоловіки, проте Вікторії Мотричко вдалося перемогти не лише у заліку у загальному заліку.

Усього за призові місця боролися понад п'ятдесят шашистів та шашисток з Італії, України, Нідерландів, Польщі, Гвінеї та Сенегалу, а першою стала Вікторія Мотричко, на рахунку якої п'ять перемог та одна нічия у шести партіях.

Як результат – 11 набраних очок та заслужене "золото". Друге місце у турнірі посів італієць Алессіо Скаг'янте, третє – Джібріль Сарр із Гвінеї.

Нагадаємо, що на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2023" визначились із переможцями з Одеської області у чотирьох номінаціях.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах