У Міноборони РФ розповіли про ракетний удар по Одесі

У Міноборони РФ розповіли про ракетний удар по Одесі.

У Міноборони РФ розповіли про ракетний удар по Одесі. Фото: od.gp.gov.ua

Події
22 березня 2023 16:36

У міноборони РФ прокоментували ракетний удар по Одесі, який вони завдали увечері 21 березня, потрапивши до гуртожитку Іверського монастиря. Про це у зведенні МО країни-агресора 22 березня розповів представник відомства Ігор Конашенков.

За його словами, окупаційні війська потрапили до двох ангарів із озброєнням та військовою технікою української армії. Інформацію про "успіхи" загарбників розтиражували пропагандистські ЗМІ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що вчора, 21 березня, близько 19:50 російські військові, застосовуючи заборонені міжнародним правом засоби ведення війни, завдали удару по одному з районів Одеси. Ракета потрапила до будівлі монастиря. Внаслідок атаки пошкоджено територію монастиря. Постраждали троє людей, з яких одного госпіталізували.

Тим часом Одеська обласна прокуратура взялася за розслідування порушень законів та норм війни відповідно до статті 438 частини першої Кримінального кодексу України.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах