Підліткам, які жорстоко побили трьох людей в Одесі, оголосили підозру

Підліткам, які жорстоко побили трьох людей в Одесі, оголосили підозру.

Підліткам, які жорстоко побили трьох людей в Одесі, оголосили підозру. Фото: tag24.de

Події
23 березня 2023 12:41

За хуліганські дії в центрі Одеси поліцейські повідомили про підозру п'ятьом городянам, серед яких троє неповнолітніх. Правопорушники – 15-річний юнак та четверо дівчат віком 14, 15, 18 та 20 років. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Одеської області.

Увечері 11 березня на вулиці Віце-Адмірала Жукова зловмисники спровокували з компанією незнайомців словесну суперечку, а коли та їх проігнорувала, кинулися до неї в бійку. Постраждалі – 20-річний чоловік та двоє 18-річних дівчат, за результатами судово-медичної експертизи, отримали легкі тілесні ушкодження у вигляді саден, синців та забитих місць.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Правоохоронці встановили всіх учасників інциденту. Слідчі повідомили фігурантів про підозру в частині другій статті 296 Кримінального кодексу України. Йдеться про грубе порушення громадського порядку за мотивами явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю (хуліганство), вчинене групою осіб. Такий злочин карається обмеженням волі терміном до п'яти років або позбавленням волі терміном до чотирьох років. Кримінальна відповідальність за вчинення такого правопорушення настає з 14 років, тож усі молоді люди відповідатимуть у повному обсязі.

Зазначимо, частина фігурантів, про що вони самі повідомляли у своїх соцмережах, вже виїхали з країни.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах