У центрі Одеси підлітки натовпом побили пару

У центрі Одеси підлітки натовпом побили пару.

У центрі Одеси підлітки натовпом побили пару. Фото: inbusiness.kz

Події
13 березня 2023 17:26

У центрі Одеси група підлітків натовпом побили пару. Поліцейські розпочали кримінальне провадження. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Одеської області.

Подію кваліфікували як хуліганство. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли відомості щодо четвертої статті 296 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Інцидент стався 11 березня близько дев'ятої години вечора на вулиці Віце-Адмірала Жукова. Компанія підлітків спровокувала з молодою парою словесну суперечку і кинулася до них у бійку, вдаривши чоловіка скляною пляшкою по голові. 20-річний одесит звернувся за допомогою до лікарів, які діагностували йому черепно-мозкову травму.

Очевидцями цієї події стали випадкові перехожі, які й повідомили про неї поліцію. Правоохоронці встановили всіх учасників інциденту, зараз із ними проводяться слідчі дії. Їм загрожує від трьох до семи років ув'язнення.

Відео побоїв потрапило в інтернет:



Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах