В Одесі чоловік вкрав барсетку у пенсіонера, що впав, а мешканець області обікрав жінку з інвалідністю

В Одесі чоловік вкрав барсетку у пенсіонера, що впав, а мешканець області обікрав жінку з інвалідністю.

В Одесі чоловік вкрав барсетку у пенсіонера, що впав, а мешканець області обікрав жінку з інвалідністю. Фото: od.npu.gov.ua

Події
23 березня 2023 14:08

В Одесі чоловік вкрав барсетку у пенсіонера, що впав, а в житель Одеської області обікрав жінку з інвалідністю. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, чоловік прийшов разом із дружиною, яка доглядає за жінкою, прикутою до ліжка. Він дістав 25 тисяч гривень, що лежали під подушкою.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Про зникнення заощаджень до поліції повідомив батько 36-річної жінки з інвалідністю. Правоохоронці встановили, що напередодні у будинку була жінка-доглядальниця. Поки вона клопотала по господарству, її чоловік, який прийшов разом із нею, забрав з-під подушки сплячої жінки з інвалідністю гаманець із грошима у сумі 25 тисяч гривень.

25-річного підозрюваного затримали він житель Окнянського району Одеської області. Йому загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

2Тим часом стало відомо, що 27-річний мешканець Одеського району проведе за ґратами сім років за крадіжку барсетки у літнього чоловіка.

Як повідомили у прес-службі поліції регіону, пограбування сталося у травні минулого року на Олександрівському проспекті в Одесі. Зловмисник схопив барсетку 63-річного городянина, коли той спіткнувся посеред вулиці, впав і випустив її з рук.

Потерпілий звернувся до поліції і протягом кількох днів оперативники розшукали правопорушника та вилучили у нього документи та банківські картки заявника, а ось понад п'ять тисяч гривень готівки він встиг витратити.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах