Одеса може залишитись без туристичного логотипу: мерію просять його прибрати

Одеса може залишитись без туристичного логотипу: мерію просять його прибрати.

Одеса може залишитись без туристичного логотипу: мерію просять його прибрати. Фото: facebook.com/m.oleskiv

Події
23 березня 2023 16:10

Голова держагентства з розвитку туризму Маріанна Олеськів звернулася до мера Одеси Геннадія Труханова з проханням перевірити діяльність автора туристичного логотипу міста Артемія Лебедєва щодо шкоди культурним та міжнародним зв'язкам України. Відповідне звернення голова Державного агентства розвитку туризму опублікувала у себе на сторінці у facebook.

"Чомусь досі наша рідна, вистраждана від бомбардувань Одеса користується логотипом, який розробив саме цей українофоб. Все ж таки розуміють, що створював айдентику він не заради України, а задля зближення з місцевим населенням і прокладання русофільських зв'язків до моменту, коли Росія мала б захопити й Одещину також", – написала Маріанна Олеськів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Олеськів зазначила, що дизайнер активно підтримував російську окупацію Криму, а згодом працював над створенням туристичного бренду "Придністровської Молдавської Республіки".

Тому у зв'язку з цим керівник ДАРТ вважає за доцільне розробити новий бренд місту. Долучитися до цього вона закликала найкращі українські креативні агенції.

Нагадаємо, що раніше Артемію Лебедєву оголосили про підозру щодо виправдання російської агресії.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах