Три виїзди на ДТП та знищення артснарядів: як минула доба в одеських рятувальників

Три виїзди на ДТП та знищення артснарядів: як минула доба в одеських рятувальників.

Три виїзди на ДТП та знищення артснарядів: як минула доба в одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
25 березня 2023 12:22

За добу, з 24 по 25 березня, в Одеській області сталося 25 пожеж, шість із яких спалахнули в Одесі. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Також рятувальники 12 разів виїжджали на гасіння сухої рослинності. Загальна площа таких загорянь склала 3,93 гектара.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Протягом минулих 24 годин рятувальники мали три виїзди на ДТП. Так, 24 березня о 13:28 на автодорозі Т-1627, за межами селища міського типу Тарутине Тарутинської територіальної громади Болградського району, вони відключили акумуляторну батарею та перекрили вентиль газобалонного обладнання легкового автомобіля після наслідків аварії.

О 14:39 представники ДСНС спільно із працівниками поліції звільнили проїжджу частину та відновили рух транспорту на автодорозі М-15, Одеса – Рені, в районі села Новосельське Ізмаїльського району, після наслідків ДТП за участю трьох автомобілів.

Також допомога рятувальників знадобилася у селі Мирне Біляївської територіальної громади Одеського району. Там о 21:54 водій легкового легкового автомобіля не впорався з керуванням та зіткнувся з електричною опорою. Працівники ДСНС вилучили з пошкодженого автомобіля 49-річну пасажирку.

Протягом доби співробітники Служби порятунку по одному разу виїжджали на допомогу "102", населенню та "103". В Ізмаїлі вони допомогли відчинити двері квартири на вулиці Рєпіна та підняли з підлоги на ліжко 76-річну жінку, яка впала і не могла самостійно підвестися у квартирі на вулиці Гагаріна, а в Білгороді-Дністровському допомогли транспортувати до карети швидкої допомоги хвору 77-річну жінку.

Не обійшлося й без вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни. У селі Демидове Березівського району піротехніки ДСНС знищили сім артснарядів 76-міліметрового калібру.

Надзвичайних ситуацій протягом доби в Одеській області не було. На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів підрозділи ДСНС не залучали.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах