Одеські учні поступово виходять на очне навчання

Одеські учні поступово виходять на навчання.

Одеські учні поступово виходять на навчання. Фото: depositphotos.com

Події
27 березня 2023 10:22

Кількість охочих вчитися в Одесі зросла в дев'ять разів. Про це повідомила директор департаменту освіти Одеської міськради Олена Буйневич.

На даний час у очному форматі навчаються учні 56 зі 121 школи Одеси. Кількість батьків, які планують у новому навчальному році перейти з дистанційного навчання, зростає. В Одесі надали додаткові кошти на облаштування укриттів у школах.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Напрям коштів депутатського фонду цього року саме на освіту є надважливим і правильним рішенням, бо мають відкрити укриття у всіх закладах, де вони можливі. Кількість охочих вийти на очні заняття з 1 вересня на цей момент зросла в дев'ять разів, хоча вільні місця у школах є, це пов'язано з бажанням навчатися у своїй будівлі поряд із будинком", – написала Олена Буйневич.

На створення двох укриттів у школах виділили три мільйони гривень. Облаштують захисні споруди у Малинівському районі.

Зазначимо, що студенти в Одесі також поступово виходять на навчання. Це питання зараз активно обговорюють в університеті імені Мечникова. А Міжнародний гуманітарний університет уже перейшов на навчання "оффлайн".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах