В Одесі горіли поля зрошення

В Одесі горіли поля зрошення.

В Одесі горіли поля зрошення. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
28 березня 2023 09:34

Увечері 27 березня в Одесі на вулиці Мічуріна спалахнули поля зрошення. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Вчора, о 18:31, до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу. Вже на місці рятувальники встановили, що горить суха трава та очерет на трьох різних ділянках зрошувальних полів. Завдяки оперативним діям рятувальників, за дві години пожежу загасили, на площі 3000 квадратних метрів. Загиблих та постраждалих, на щастя, немає. Причина пожежі, збитки та деталі, поки встановлюються.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Загалом залучили чотири одиниці техніки та 15 пожежників від ДСНС Одеси, а також одну одиницю техніки та чотири особи від Комунального закладу "Рятувально-водолазної служби Одеської міської ради".

За добу з 27 на 28 березня на Одещині сталося 11 пожеж, дві з яких в Одесі. Також було п'ять виїздів на спалах сухої рослинності на загальній площі 2,5 га.

Також було два випадки виявлення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни:
один у селі Петродолинське Великодальницької територіальної громади (граната), а другий за межами села Мигаї у Новоборисівській територіальній громаді (два артснаряди калібру 76 міліметрів).

Двічі рятувальники допомагали поліції. У Березівці на вулиця Перемоги, о 19.15, вони відчинили двері квартири, господар якої, громадянин 1967 року народження, впав і не зміг самостійно піднятися. На 293 кілометрі автодороги "Одеса - Рені" о 00:37 вилучили вантажне авто з проїжджої частини дороги.

  • В Одесі горіли поля зрошення фото
  • В Одесі горіли поля зрошення фото 1
  • В Одесі горіли поля зрошення фото 2
  • В Одесі горіли поля зрошення фото 3
  • В Одесі горіли поля зрошення фото 4
  • В Одесі горіли поля зрошення фото 5

В Одесі горіли поля зрошення фото



Відео: facebook.com/DSNSODE

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах