В Одесі зафіксували смертельний випадок від грипу

В Одесі зафіксували смертельний випадок грипу.

В Одесі зафіксували смертельний випадок грипу. Фото: pexels.com

Події
28 березня 2023 17:26

В Одесі від грипу померла людина. Про це повідомляє "Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України".

Так, дорослий чоловік помер від ускладнення на грип. Відомо, що він не був щеплений. Лабораторно підтверджений вірус грипу тип А субтипований.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Загальний рівень захворюваності, порівняно з попереднім тижнем, зріс на 3,1%, у тому числі серед дитячого населення – на 2,8%, серед дорослого населення – на 3,5%. Госпіталізація також зросла на 13,3%. Відсоток госпіталізованих хворих становив 4,3%, а серед дорослих більше половини (52,9%).

За моніторингом вірусологічних досліджень спостерігається одночасна циркуляція вірусів грипу типу А, В та вірусів негрипозної природи (парагрип, аденовірус, риновірус тощо).

"Щодо захворюваності по районах області, то перевищення обласного інтенсивного показника зареєстровано у Болградському (443,9), Подільському (386,8), Б.Дністровському (356,1) районах", – йдеться у повідомленні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах