Підсумки негоди в Одесі та області: світло поки що повернули не всім, а дерева продовжують падати

Підсумки негоди в Одесі та області: світло поки що повернули не всім, а дерева продовжують падати.

Підсумки негоди в Одесі та області: світло поки що повернули не всім, а дерева продовжують падати. Фото: t.me/odesacityofficial

Події
28 березня 2023 22:12

Протягом дня енергетики відновили електропостачання у 30 населених пунктах Одеської області, але поки що повернули його не всім. Про це повідомляє пресслужба ДТЕК "Одеські електромережі".

Станом на 21.00 без електроенергії залишаються ще 16 населених пунктів. 79 аварійних бригад працюватимуть усю ніч, щоб якнайшвидше повернути світло.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Загалом фахівці відремонтували 137 трансформаторних підстанцій та дев'ять повітряних ліній, що вийшли з ладу через негоду.

Сьогодні сильний вітер в Одесі призвів до падіння близько 50 дерев та великих гілок. Комунальні служби працюють в оперативному режимі ліквідації наслідків негоди. Внаслідок негоди двоє людей постраждали, їх госпіталізували до лікарень.

Завтра на території області збережеться сильний вітер, тому енергетики застерігають клієнтів, що не можна наближатися до обірваних ліній електропередач.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах