Втекла з дому через гаджети: зниклу дівчинку з області знайшли в Одесі

Під Одесою дівчинка втекла з дому через гаджети.

Під Одесою дівчинка втекла з дому через гаджети. Фото: od.npu.gov.ua

Події
29 березня 2023 16:35

Поліцейські розшукали 15-річну мешканку Білгород-Дністровського району, яка через сварку з мамою на попутках поїхала до Одеси. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, 27 березня до поліції звернулася мешканка села Успенівка на Одещині з повідомленням про те, що вранці не може знайти свою дочку та не відповідає на дзвінки. Спочатку жінка намагалася розшукати дитину сама, а зрозумівши, що втрачає час, звернулася до правоохоронців.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На пошуки зниклої співробітники відділення поліції №1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції знадобилося три години. Дівчину шукали серед знайомих, сусідів, у занедбаних будівлях та на околицях села. Співробітники кримінальної поліції під час оперативних заходів розшукали її в Одесі.

Дівчинка пояснила, що напередодні посварилася з мамою через те, що нібито надто багато користується гаджетами, і вночі, доки всі спали, втекла з дому. Вона пішки дійшла до траси та зупинила попутний автомобіль, яким доїхала до Одеси. Чіткого плану у дитини не було і планував просто гуляти містом. Поліцейські нагодували її та відвезли додому.

Мати та вітчим дівчатка виховують ще двох дітей у віці семи та 13-ти років, раніше їхня родина у поле зору правоохоронців не потрапляла. Ювенали пояснили юній мандрівниці, що своїм необдуманим вчинком вона не тільки змусила нервувати всю сім'ю, а й наразила себе на небезпеку. Батькам поліцейські порадили, як налагодити стосунки із підлітком.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах