В Одесі та області сьогодні можуть бути чутні вибухи: причина

В Одесі та області сьогодні можуть бути чутні вибухи: причина.

В Одесі та області сьогодні можуть бути чутні вибухи: причина. Фото: create.vista.com

Події
01 квiтня 2023 10:14

Сьогодні, 1 квітня, одесити та мешканці Одеської області можуть почути вибухи, оскільки фахівці ДСНС проводитимуть контрольоване знищення боєприпасів часів Другої світової війни. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Так, напередодні у місті Арциз Болградського району виявили ручну гранату Ф-1. У селищі Ліски Фонтанської територіальної громади Одеського району знайшли артснаряд 152-міліметрового калібру, а в селі Кучурган Роздільнянського району виявили 16 артснарядів: три – 76-міліметрового калібру, вісім – 55 міліметрового калібру та п'ять – 5.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Про всі подібні знахідки повідомляйте рятувальників (телефон "101") або Національну поліцію (телефон "102")", – нагадав громадянам представник ОВА.

Нагадаємо, 27 березня в Одеському районі на узбережжі здетонувала якірна міна. На щастя, боєприпас вибухнув у місці, де у безпосередній близькості до води не було будівель, а людей на узбережжі в момент вибуху не було, тому обійшлося без руйнувань та постраждалих.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах