Поліція затримала одеситку, яка залучала дівчат до проституції

Поліція затримала одеситку, яка залучала дівчат до проституції.

Поліція затримала одеситку, яка залучала дівчат до проституції. Фото: od.npu.gov.ua

Події
01 квiтня 2023 16:44

В Одесі поліцейські затримали 25-річну місцеву жительку, яка залучала дівчат, які опинилися у скрутному матеріальному становищі до заняття проституцією. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

Так, фігурантка розміщувала оголошення про надання послуг інтимного характеру у різних ресурсах інтернет-мережі, адмініструвала сторінки жінок у соціальних мережах та просувала їх анкети. Крім того, вона вела листування з клієнтами, визначала ціну та домовлялася про місце та вид інтимних послуг, які мали надати завербовані жінки.

Поліція затримала одеситку, яка залучала дівчат до проституції.Поліція затримала одеситку, яка залучала дівчат до проституції. Фото: od.npu.gov.ua

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За місцем проживання правопорушниці провели обшук, під час якого слідчі вилучили речові докази протиправної діяльності.

Поліція затримала одеситку, яка залучала дівчат до проституції.Поліція затримала одеситку, яка залучала дівчат до проституції. Фото: od.npu.gov.ua

Громадянку затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Їй повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною другою статті 303 Кримінального кодексу України. Йдеться про втягнення особи в заняття проституцією з використанням уразливого стану цієї особи, або сутенерство, вчинені щодо кількох осіб. Даний злочин, згідно з чинним законодавством, карається позбавленням волі на строк від чотирьох до семи років. Цей злочин, згідно з чинним законодавством, карається позбавленням волі на строк від чотирьох до семи років.

Відео: od.npu.gov.ua

Наразі триває слідство та вирішується питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах