В Одесі медики повернули чоловіка з того світу

В Одесі медики повернули чоловіка з того світу.

В Одесі медики повернули чоловіка з того світу. Фото: bb.lv

Події
03 квiтня 2023 11:32

В Одесі медики реанімували чоловіка після клінічної смерті. Про це повідомляє Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області.

Бригада медиків отримала виклик до пацієнта, який перебував у Суворовському районі міста. Він раптово знепритомнів і в нього зупинився кровообіг.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Завдяки швидкій реакції медиків, які прибули на місце виклику всього за шість хвилин, було констатовано клінічну смерть та розпочато серцево-легеневу реанімацію. Бригада провела інтубацію та підключила пацієнта до системи штучної вентиляції легень, яка знаходиться у реанімобілі. Її нещодавно передали до Центру ЕМД та МК з ініціативи платформи UNITED24.

Кровообіг у пацієнта відновили та його оперативно доставили до реанімаційного відділення однієї з одеських лікарень. Стан пацієнта був тяжким, але зараз його стабілізували.

Це вже друга за місяць успішна серцево-легенева реанімація для бригади №61 Шостої підстанції Одеси.



Нагадаємо, що Одеській області подарували генератори та машини "скромної допомоги". Так, Одеська область отримала партію із 27 потужних генераторів від Саудівської Аравії. Їх передадуть потреб об'єктів критичної інфраструктури Одеської області.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах