Одеса потрапила до 30 найкримінальніших міст світу

Одеса потрапила до 30 найкримінальніших міст світу.

Одеса потрапила до 30 найкримінальніших міст світу. Фото:ltur.od.ua

Події
03 квiтня 2023 12:05

Одеса потрапила до 30 найкримінальніших міст світу. Українська "перлина біля моря" посіла 22 місце. Про це повідомляє Dailylviv.

Індекс злочинності в Одесі – 53,1, а індекс безпеки – 46,9.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Однак до списку небезпечних міст потрапили інші міста України. Так, Дніпро опинився на 26-му місці, Харків на 37-му, Київ на 51-му, Львів на 74-му.

Нагадаємо, що Одеса опинилася на 18-му місці у Національному рейтингу міст "Місто України. Національний вибір – 2022". До рейтингу, складеного за результатами голосування понад двох мільйонів українців, увійшли 50 міст. 30 грудня завершилося голосування на сайті проекту, яке розпочалося ще до повномасштабного вторгнення Росії до України – з початку лютого 2022 року. За те, яке місто вважають найкращим, загалом проголосували близько двох мільйонів українців. Містом, яке виграло конкурс, став зараз окупований Сєвєродонецьк. Він здобув 158 тисяч голосів. Також у першій п'ятірці опинилися Харків, Луцьк, Херсон та Миколаїв відповідно. Сьоме місце зайняло місто Одеської області – Ізмаїл.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах