Одеса опинилася на 18 місці у рейтингу міст України: її суттєво "обігнав" Ізмаїл

Одеса опинилася на 18 місці у рейтингу міст України: її суттєво "обігнав" Ізмаїл.

Одеса опинилася на 18 місці у рейтингу міст України: її суттєво "обігнав" Ізмаїл. Фото: depositphotos.com

Події
02 сiчня 2023 09:03

Одеса опинилася на 18-му місці у Національному рейтингу міст "Місто України. Національний вибір – 2022". Про це стало відомо після оголошення підсумків конкурсу.

До рейтингу, складеного за результатами голосування понад двох мільйонів українців, увійшли 50 міст. 30 грудня завершилося голосування на сайті проекту, яке розпочалося ще до повномасштабного вторгнення Росії в Україну – з початку лютого поточного року. За те, яке місто вважають найкращим, загалом проголосували близько двох мільйонів українців.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Містом, яке виграло конкурс, став зараз окупований Сєвєродонецьк. Він здобув 158 тисяч голосів. Також у першій п'ятірці опинилися Харків, Луцьк, Херсон та Миколаїв відповідно. Сьоме місце зайняло місто Одеської області – Ізмаїл.

Як розповіли організатори рейтингу, його мета – вибрати найпривабливіше, найвідоміше та символічне місто України, а також відродити інтерес до історії українських міст та повагу до історичної та архітектурної спадщини України.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах