Готель "Вікторія" в Аркадії намагалися незаконно забудувати

Готель "Вікторія" в Аркадії намагалися незаконно забудувати.

Готель "Вікторія" в Аркадії намагалися незаконно забудувати. Фото: omr.gov.ua

Події
04 квiтня 2023 09:55

Управління Державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради перевірило будівництво будівлі готелю "Вікторія" на вулиці Генуезька, 24-А та знайшло незаконні роботи. Про це повідомляє пресслужба міськради.

Так, власник будівлі готелю "Вікторія" – ТОВ "МАКАО" – самовільно будував котлован глибиною близько п'яти метрів та трирівневої монолітної залізобетонної прибудови з тильного боку будівлі на земельній ділянці, що належить територіальній громаді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

ДАБК склав відповідний акт обстеження та направив листи до Одеської обласної прокуратури, Приморської окружної прокуратури та Юридичного департаменту Одеської міської ради, а також до Нацполіції.

Раніше Департамент архітектури та містобудування Одеської міської ради надали ТОВ "МАКАО" містобудівні умови та обмеження на реконструкцію готелю "Вікторія" без зміни зовнішніх геометричних розмірів фундаментів у плані, без зміни висотних позначок будівлі, без зміни цільового призначення.

Земельну ділянку, на якій знаходиться будівля готелю "Вікторія у власність або користування власнику будівлі не передавали. У грудні 2021 року Управління ДАБК ЗМР зареєструвало повідомлення про початок виконання підготовчих робіт за даною адресою. Цей вид не передбачає проведення будівельних робіт та змін техніко-економічних показників об'єкта реконструкції Відеокоментар ДАБК:



  • Готель "Вікторія" в Аркадії намагалися незаконно забудувати фото
  • Готель "Вікторія" в Аркадії намагалися незаконно забудувати фото 1
  • Готель "Вікторія" в Аркадії намагалися незаконно забудувати фото 2
  • Готель "Вікторія" в Аркадії намагалися незаконно забудувати фото 3

Готель "Вікторія" в Аркадії намагалися незаконно забудувати фото

Усі фото: omr.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах