Олексій Чорний залишає посаду голови одеського Гумштабу

Олексій Чорний залишає посаду голови одеського Гумштабу.

Олексій Чорний залишає посаду голови одеського Гумштабу. Фото: facebook.com/oleksiychornyy

Події
04 квiтня 2023 12:28

Олексій Чорний залишає посаду голови одеського гуманітарного штабу. Він планує займатися навчанням професійних кадрів для деокупованих територій та більше допомагати військовим. Про це він розповів 4 квітня на брифінгу в Media Center Odesa, повідомляє " УСІ ".

Олексій Чорний заявив, що ухвалив рішення завершити своє головування штабом – 1 квітня виповнився рік із моменту його призначення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Він розповів, що із частиною команди штабу має намір відкрити громадську організацію для підтримки військових. Поки що це питання про амуніцію та обладнання, надалі – фізична та психологічна реабілітація. Також він планує розвивати свою професійну діяльність та займатися навчанням кадрів місцевого самоврядування.

"Підготовка кадрів для деокупованих територій. Особливо це стосується Криму та Донбасу. Після дев'яти років відсутності української влади досить важко там буде знайти проукраїнсько налаштованих людей та довірити їм управління. Я хотів би повернутися до цієї сфери та займатися професійною підготовкою кадрів", – резюмував Олексій. Чорний.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах