Одеський скелелаз встановив рекорд України

Одеський скелелаз встановив рекорд України

Одеський скелелаз встановив рекорд України Фото: omr.gov.ua

Події
05 квiтня 2023 09:02

Одеський скелелаз Григорій Ільчишин установив черговий національний рекорд. Про це повідомляє пресслужба міськради.

Так, 1-2 квітня у місті Тарнов (Польща) відбувся перший етап Кубка Європи серед дорослих та етап Кубка Європи серед юніорів та молоді зі скелелазіння (швидкість). У змаганнях серед дорослих взяли участь 54 спортсмени з десяти країн Європи, у молодіжному Кубку - 71 спортсмен із дев'яти країн Європи.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Одесу на змаганнях представляли вихованці Комунального закладу спеціалізованої позашкільної освіти "Дитячо-юнацька спортивна школа №12". У чоловічих стартах найвищий рядок серед українських спортсменів посів одесит Григорій Ільчишин – друге місце. У фінальному суперпоєдинку він поступився золотом польському чемпіону Марчину Дзенськи.

Найкращий час забігу Григорія на цих змаганнях становив 5,353 секунди. Це новий рекорд України. Тиждень тому на чемпіонаті України Григорій встановив національний рекорд, здолавши еталонну трасу за 5,48 секунди. На змаганнях у Польщі він покращив свій результат. Серед юніорів друге місце посів вихованець ДЮСШ №12 Денис Мозолевич. Спортсменів до змагань підготували тренери-викладачі Любов Зімова та Віктор Ремнєв.

Одеський скелелаз встановив рекорд УкраїниОдеський скелелаз встановив рекорд України Фото: omr.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах