На Таїрова сталася "смертельна" бійка

На Таїрова сталася "смертельна" бійка.

На Таїрова сталася "смертельна" бійка. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
05 квiтня 2023 13:10

В Одесі на вулиці Академіка Корольова 41-річний чоловік побив до смерті 34-річного городянина під час сварки у нетверезому стані. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Одеської області.

Так він ударив потерпілого кулаком по голові.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Від отриманої травми той помер наступного дня у лікарні. Подія сталася у суботній вечір біля одного із супермаркетів. Правопорушник з місця злочину втік. "Швидку" та поліцію викликали перехожі. Лікарі госпіталізували потерпілого, але наступного дня, не приходячи до тями, він помер.

Правоохоронці встановили особу правопорушника та затримали його на одній із вулиць Київського району у день смерті потерпілого. Слідчі повідомили фігуранту про підозру в частині другій статті 121 Кримінального кодексу. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За навмисне завдання тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть потерпілого, правопорушнику загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах