В Одесі двоє чоловіків влаштували стрілянину у закладі

В Одесі двоє чоловіків вчинили стрілянину у закладі.

В Одесі двоє чоловіків вчинили стрілянину у закладі. Кадри з фильму "Кримінальне чтиво"

Події
05 квiтня 2023 15:12

В Одесі затримали двох чоловіків, які влаштували бійку та стрілянину в одеському закладі. Зловмисники в Одесі накинулися на працівників одного із місцевих ФОП. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Правоохоронці встановили правопорушників, але ті почали ховатися. За кілька місяців їх розшукали біля кордону із сусідньою країною. Правопорушники – 46-річний одесит та 29-річний мешканець Ізмаїла – увійшли до закладу підприємця і, незважаючи на присутність відвідувачів, накинулися на двох працівників із кулаками. Коли ж спробували дати відсіч, старший за віком нападник почав розмахувати ножем, а молодший кілька разів вистрілив із травматичної зброї, потрапивши одному з чоловіків у голову.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Чоловікам заочно повідомили про підозру у хуліганстві та оголосили їх у розшук. Нещодавно правопорушників розшукали в одному із прикордонних населених пунктів Одеської області. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, молодший за віком правопорушник завдав потерпілому тілесне ушкодження середньої тяжкості, яке не є небезпечним для життя, тому йому повідомили про підозру в навмисному нанесенні тілесних ушкоджень середньої тяжкості. Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Максимальне покарання, яке загрожує зловмисникам – сім років позбавлення волі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах