Підприємці Одеси можуть отримати 10 тисяч євро

Підприємці Одеси можуть одержати 10 тисяч євро.

Підприємці Одеси можуть одержати 10 тисяч євро. Фото: ubr.ua

Події
06 квiтня 2023 08:58

В Одесі підприємці можуть одержати 10 тисяч євро на розвиток власної справи. Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації України.

Так, в Україні оголосили конкурс на грантову підтримку українського бізнесу. Заповнити заявку можна до 9 квітня включно.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Стати учасником можуть підприємці, які мають бізнес у харчовій сфері та працюють у галузі, що постраждала через бойові дії: Чернігівська, Сумська, Харківська, Херсонська, Миколаївська, Запорізька, Донецька, Луганська, Одеська, Дніпропетровська, Полтавська, Кіровоградська та Київська області (без Києва).

Серед усіх учасників оберуть десять переможців. Можливості для розвитку надасть підприємствам, які не отримували гранти від GIZ чи інших міжнародних організацій чи проектів міжнародної технічної допомоги протягом останніх двох років. А також ті, які не ведуть діяльності на тимчасово окупованій території і якщо бізнес не співпрацює та немає дочірніх компаній у РФ, Білорусі та інших країнах із списку санкцій. Деталі посилання.

Переможців грантового конкурсу буде оголошено до кінця травня 2023 року.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах