В Одесі та області оголосили штормове попередження

В Одесі та області оголосили штормове попередження.

В Одесі та області оголосили штормове попередження. Фото: tg/hyevuydnepr

Події
06 квiтня 2023 15:43

По Одесі вночі та вранці 7 квітня очікується туман, видимість становитиме 200-500 метрів. області діятиме штормове попередження. Про це повідомляє пресслужба мерії.

Так, як повідомляє Гідрометцентр Чорного та Азовського морів, з 21:00 6 квітня до 21:00 7 квітня в Одесі буде хмарно. Синоптики обіцяють невеликий дощ. Вночі та вранці туман. Вітер південний, 9-14 метрів за секунду. Температура вночі становитиме 4-6 градусів тепла, вдень 9-11 градусів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На Одещині також буде хмарно. Невеликий дощ. Вночі та вранці туман. Вітер південний, 9-14 метрів за секунду. Температура вночі становитиме 1-6 градусів тепла, вдень 7-12 градусів тепла. На дорогах області вночі та вранці туман також 200-500 метрів.

Нагадаємо, що у четвер, 6 квітня, на Одещині несподівано посеред квітня випав сніг. Опади практично засипали Тарутинський район. А в Одесі сніг так і не пішов, а до обіду вийшло сонце.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах