Намагалися потрапити до Молдови: на Одещині на кордоні затримали дві групи втікачів

Намагалися потрапити до Молдови: на Одещині на кордоні затримали дві групи втікачів.

Намагалися потрапити до Молдови: на Одещині на кордоні затримали дві групи втікачів. Фото: facebook.com/Izmpz

Події
08 квiтня 2023 14:10

Уночі 7 квітня близько 03:00 прикордонники затримали на державному кордоні поблизу пункту пропуску "Виноградівка" Болградського району Одеської області, мешканців Миколаївської та Вінницької областей, які намагалися незаконно потрапити до Молдови. Про це повідомили у пресслужбі Ізмаїльського прикордонного загону.

Порушники пояснили прикордонникам, що прямували до сусідньої країни, щоб звідти транзитом потрапити до Європи.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Ще двох порушників, які намагалися незаконно перетнути державний кордон, прикордонники затримали на цьому ж напрямку кілька днів тому. Рідні брати з Ренійської громади намагалися потрапити до Молдови, щоб потім дістатися США, де, за словами порушників, на них чекали родичі.

На Одещині на кордоні затримали дві групи втікачів.На Одещині на кордоні затримали дві групи втікачів. Фото: facebook.com/Izmpz

Усіх чоловіків притягли до адміністративної відповідальності за частиною другою статті 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення "Незаконний перетин або спроба незаконного перетину державного кордону".

Нагадаємо, нещодавно прикордонники Білгород-Дністровського прикордонного загону затримали у пункті пропуску "Паланка-Маяки-Удобне" громадянку Росії, яка намагалася потрапити до Одеської області з підробленими документами.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах